Aturada de les classes presencials

 

Segons la Resolució SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, se suspenen les activitats de lleure infantil i juvenil,

l'esport escolar i les activitats extraescolars que es realitzen

fora de l'horari lectiu habitual dins o fora del centre educatiu

amb un propòsit educatiu o formatiu.

Davant d’aquestes mesures, que ens obliguen a aturar gran part de l’activitat presencial de l’Escola de Música durant quinze dies, posem en marxa les classes en línia a través de  la plataforma G Suite que ja tenim activa.

A continuació us informem de com es duran a terme

es classes des del dilluns 2 de novembre:

 

 

Alumnes d’Ensenyament Inicial:

 • Sensibilització La classe presencial de Sensibilització es durà a terme per videoconferència en l’horari habitual a través de l’aplicació Meet. Cada alumne rebrà un enllaç de la seva classe al seu correu corporatiu de l’Escola. 

Alumnes d’Ensenyament Bàsic 1 i Bàsic 2, Joves i Adults:

 • Llenguatge Musical i instrument Les classes presencials de Llenguatge Musical i instrument es duran a terme per videoconferència en l’horari habitual a través de l’aplicació Meet. Cada alumne rebrà un enllaç de la seva classe al seu correu corporatiu de l’Escola. 

Alumnes d’Ensenyament Bàsic 3 a Bàsic 6 i Ensenyament Mitjà:

 • Llenguatge Musical i Harmonia: La classe presencial de Llenguatge Musical i Harmonia es durà a terme per videoconferència en l’horari habitual a través de l’aplicació Meet. La part de seguiment en línia se seguirà fent de la mateixa manera que es venia fent fins ara. 

 • Classes d’instrumentLa classe d’instrument es durà a terme per videoconferència en l’horari habitual a través de l’aplicació Meet. Cada alumne rebrà un enllaç de la seva classe al seu correu corporatiu de l’Escola. 

 • Conjunt InstrumentalRebreu les indicacions de com dur a terme les classes en línia de Conjunt Instrumental al Classroom de l’assignatura. Cada conjunt instrumental té unes característiques pròpies, motiu pel qual els professors disposaran treballs adaptats a cadascun d’ells. 

 

Alumnes d’Aula Oberta:

 • Classes d’instrument: La classe d’instrument es durà a terme per videoconferència en l’horari habitual a través de l’aplicació Meet. Cada alumne rebrà un enllaç de la seva classe al seu correu corporatiu de l’Escola. 

 • Conjunt Instrumental: Rebreu les indicacions de com dur a terme les classes en línia de Conjunt Instrumental al Classroom de l’assignatura. Cada conjunt instrumental té unes característiques pròpies, motiu pel qual els professors disposaran treballs adaptats a cadascun d’ells. 

 

Serveis:

 • Les sessions de Musicoteràpia, Logopèdia i Tècnica Alexander es mantindran de forma presencial a l’Escola en els horaris habituals. 

 

Secretaria;

 • La Secretaria de l’Escola estarà oberta de manera telemàtica en els canals habituals de correu electrònic secretaria@escoladdemusicavalldoreix.cat i al telèfon  93·576·74·50 en horari de 17:00 a 19:00.

#NoT'hoPerdis
 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Instagram Icon
Escola de Música de Valldoreix
Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, 185
93·576·74·50
emv@emvalldoreix.cat

© 2020 by EMV